Vespa kopen in Helmond

Of nu wilt rijden in het centrum, of aan de rand van Helmond door de bossen, met een scooter kom je overal. En dan wil je uiteraard wel in stijl rijden op een Vespa natuurlijk! De klassieke retro scooter is en blijft de mooiste tweewieler op de weg. Je kunt momenteel een Vespa Primavera of een Sprint aanschaffen in zowel een snorfiets als een bromfiets uitvoering. Met een open jethelm is het net alsof je in het centrum van Milaan rijdt in Helmond!

Wist je dat je ook een Vespa scooter kunt leasen? Dan betaal je gewoon in termijnen, wel zo prettig voor de portemonnee!

Vespa scooter scooter kopen online

Ook in Helmond kun je gewoon online jouw favoriete Vespa bestellen. Dan ben je vaak goedkoper uit dan bij de scooterwinkel in de buurt, met levering aan huis. Je kunt dan ook de snorscooter of bromscooter betalen in termijnen als je dat prettig vindt, je kunt de Vespa uiteraard ook direct aanschaffen.

Welke Vespa modellen zijn er momenteel te koop?

Op dit moment zijn de huidige modellen de Primavera en de Sprint. Dat zijn beide prachtige scooters met alle moderne snufjes en uiteraard de kwaliteit die je van een luxe merk als Vespa mag verwachten. Je kunt naast de standaard uitvoeringen ook voor enkele speciale edities kiezen, er is zelfs een custom kleur optie voor een unieke scooter!

Kijk voor alle mogelijkheden in de webshop, daar vind je ook alle originele accessoires voor Vespa scooters voor de laagste prijzen met levering aan huis in Helmond.