Hoe kan je het beste je motor verkopen

Motor inkopen

Tips om online je motor verkopen:

·      Schijf een leuke tekst over je motor, dit trek de aandacht;

·      Als je foto’s maakt kan je dit het beste horizontaal doen. De meeste verkoop sites werken op die manier met hun foto’s. Zorg ook dat je scherpe foto’s maakt en dat je voordat je foto’s maakt even de motor schoonmaakt;

·      Wees realistisch over wat je verkoopt. Als je het mooier maakt dan dat het is zal dit bij de proefrit naar voren komen;

·      Als er iemand langs komt voor een proefrit vraag dan naar diegene zijn rijbewijs. De motor staat nog steeds op jouw naam en jouw verzekering als de proefrit gemaakt wordt.

En hoe zit het met een schademotor

Een schademotor is een motor die verkocht is of wordt verkocht met veel schade. Aan het kopen van zo’n motor zit veel risico. Je weet namelijk niet wat er in de motor kapot is en de kans is groot dat het maken hiervan erg veel gaat kosten. Als je handig bent en graag sleutelt aan motoren is dit misschien voor jou wel de moeite waard. Schademotoren zijn vaak een stuk goedkoper dan normale motoren. Zeker als je jong bent en een studie monteur volgt kan dit aantrekkelijk zijn vanwege de lage prijzen. Ook kan je aan je docenten om advies vragen.

Voordelen van motor rijden

·      Het is leuk! Dagjes met de motor langs rivieren rijden of met vrienden door Duitsland toeren is het leukste wat er is. En dan heb ik het nog niet eens over de Amalfikust.

·      Motorrijden is goedkoper en sneller dan autorijden. Zeker in de spits is dat echt een heel groot voordeel.

·      Over het algemeen vinden vrouwen mannen die motorrijden terg aantrekkelijk. Dat geldt trouwens ook andersom. Hoe leuk is het om met je geliefde achterop te toeren!

·      Het is het beste vervoersmiddel voor in de stad. Je kan je makkelijk manoeuvreren en je vindt een stuk makkelijker een parkeerplaats.