Schadeherstel camper

Schadeherstel camper

In de afgelopen jaren is de populariteit van campers enorm gestegen. Steeds meer mensen vinden het aantrekkelijk om als het ware met een eigen huis op pad te gaan en de wereld te ontdekken. Het rijden in een camper is niet hetzelfde als in een personenauto. Een camper is wat groter en onhandiger als een gewone auto en daardoor is de kans dat er schade ontstaat een stuk groter. Camperschade herstellen is ook niet zo gemakkelijk als bij een gewone auto. Voor schadeherstel camper moeten specialisten worden ingeschakeld. Vooral bij schade aan de wand van een camper moeten speciale technieken worden gebruikt.

Schadeherstel camper

Lastig schadeherstel camper door profielen in de wand

Schadeherstel camper was in het verleden een tijdrovende bezigheid. De wand van de meeste campers is voorzien van een profiel. Elk model camper heeft zijn eigen profiel. Als de lak op de wand beschadigd is of als er een deuk in de camperwand zit kan dat alleen worden hersteld met een stuk origineel plaatmateriaal, dat voorzien is van het juiste profiel. Vroeger werd dat bij de fabrikant van de camper besteld. Tegenwoordig kan het profiel met een mal worden overgebracht. Daardoor kost schadeherstel camper tegenwoordig veel minder tijd. Je moet wel een schadespecialist vinden die deze techniek beheerst.

Camper Specialisten bij AAS Schadeherstel

Het netwerk van AAS Schadeherstel bestaat uit 88 schadeherstelbedrijven verspreid over Nederland. Een deel van die bedrijven is gespecialiseerd. Sommige kunnen schade aan vrachtwagens herstellen, sommige doen schadeherstel campers en weer andere bedrijven concentreren zich op het herstellen van de schade aan motoren en scooters. Op de site van AAS Schadeherstel kun je een overzicht vinden van alle herstelbedrijven die deskundig zijn op het gebied van schadeherstel camper. Daarbij heb je ruim voldoende keuze, want er zijn tientallen bedrijven die zich de benodigde expertise hebben eigengemaakt.