Elektrisch private leasen, de meest goedkope en onbezorgde manier van autorijden

De tijd dat leaseauto’s alleen maar zakelijk ingezet werden is al een tijdje voorbij. Steeds meer mensen kiezen ervoor om ook privé een lease auto te gaan rijden. Het rijden in een lease auto is één van de meest onbezorgde manieren van autorijden. Je hoeft enkel en alleen een vast bedrag per maand te betalen voor je auto en de benzinekosten daarvoor rijdt je een gloednieuwe bolide. De leasemaatschappij betaald het onderhoud, de eventuele reparatiekosten, de autoverzekering en de wegenbelasting. Mocht je auto onverhoopt kapot gaan, dan kun jij spoedig je weg vervolgen in een vervangende auto. Je hebt bij private lease van een auto dus volledige financiële zekerheid en daarbij altijd de zekerheid van goed vervoer. Onbezorgder kun je dus niet rijden, maar wel goedkoper! Dit kan door de mogelijkheid tot elektrisch private leasen!

Private leasen maar dan goedkoper!

Private lease van een auto op fossiele brandstof is al zeer onbezorgd rijden. Maar wanneer je kiest voor elektrisch private leasen, dan rijdt je naast onbezorgd ook nog eens super voordelig. Je hoeft dan namelijk geen dure brandstof meer te betalen, maar enkel je auto goedkoop op te laden. Ook hoef je voor een elektrische auto geen wegenbelasting te betalen. Daar komt nog bij dat een elektrische auto veel minder gevoelig is voor slijtage van onderdelen. Dit komt omdat een elektrische auto minder bewegende delen heeft dan een auto op fossiele brandstof. Deze voordelen zal je wat betreft kosten terug zien in de maandelijks te betalen termijnen.

Geen reden meer om niet elektrisch te gaan rijden

Nog niet zo heel lang geleden weerhield het heel veel mensen om elektrisch te gaan rijden vanwege de lage actieradius. Je kon maar een aantal kilometers rijden met een geheel opgeladen auto. Vandaag de dag zijn er moderne elektrische auto’s op de markt die makkelijke een actieradius halen van 500 kilometer. Je kunt er dus behoorlijke stukken mee rijden, meer dan de gemiddelde persoon rijdt aan kilometers. Ook de prijs van een elektrische auto weerhield veel mensen om duurzaam te gaan rijden. De elektromotor is een duur stukje techniek waardoor de aankoopprijs van zo’n auto ook veel hoger is dan een auto op benzine of diesel. Dankzij de mogelijkheid tot elektrisch private leasen is ook de aankoopprijs niet meer aan de orde. Je betaald per maand een bedrag en je hoeft dus niet een nieuwe auto te kopen om erin te kunnen rijden.

Welke private lease auto past bij jou?

Wanneer je overweegt om te gaan elektrisch private leasen, dan is het goed om even de website elektrischeautolease.nl te bezoeken. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een goede keus te maken wat betreft elektrische auto. Je vind er een duidelijk overzicht van alle elektrische auto’s die er te leasen zijn op dit moment en welke in de nabije toekomst uitkomen. Je kunt dankzij de handige vergelijker meerdere auto’s met elkaar vergelijken en zo een goede keus maken.