Welke cryptocurrency? Litecoin kopen

Tegenwoordig heeft iedereen het over allerlei soorten Cryptocurrency. Het gesprek is niet meer van het internet af te slaan en iedereen die er iets toe doet schijnt in het bezit te zijn van een bepaald soort Cryptocurrency. Maar er is zoveel op de markt en in de aanbieding, dus waar moest ik beginnen? Het is zo erg dat ik door de bomen het bos soms niet meer zag. En daarnaast durfde ik eigenlijk ook niet echt een groot risico te nemen. Na lang zoeken en researchen overwoog ik het om wellicht Litecoin te kopen via Bitvavo. Het klinkt in ieder geval wat minder zwaar dan de Bitcoin en nadat ik erachter kwam dat de Munt is ontwikkeld door een medewerker bij Google was ik al helemaal om. Het klonk mij genoeg betrouwbaar in de oren.

Waar kan je de Litecoin  kopen?

Met deze bovenstaande vraag heb ik een tijd rond gelopen. Raar eigenlijk, want op het internet is hier meer dan genoeg over te vinden. Volgens mij was het voor mij meer de angst om voor het onbekende te gaan. Nu hoor ik je bijna denken, onbekende? Iedereen heeft inmiddels wel gehoord over één of andere digitale valuta’s. Als je dan Bitcoin hoort zeggen, zegt iedereen meteen, ja die ken ik wel. Maar zodra je een andere digitale valuta naar voren haalt zit iedereen je met een vragende blik aan te kijken. Echter als je op de site van www.Bitvavo.com gaat kijken, zie je heel veel verschillende namen voorbij komen. Deze namen zijn van verschillende digitale valuta’s.

Ook via deze site kan je een wallet aanmaken voor Litecoins aan te schaffen. Met deze wallet is het makkelijker om aankopen of verkopen van deze coin te verrichten. Eindelijk had ik mijn vraag beantwoord gekregen en heb ik een account hier aangemaakt. Het leuke was dat ik na mijn eerste aankoop al meteen een winst kon boeken. Nooit gedacht dat dit zo snel kon gaan. Echter ben ik er inmiddels wel achter gekomen dat deze winst heel makkelijk als verlies kan worden gezien. Want je kan natuurlijk ook verliezen. Daarom is het de kunst om op tijd te verkopen, maar ook nieuwe digitale valuta aankopen kan tot zeer leuke winst komen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan maar snel een kijkje op deze pagina. Litecoin kopen​

Waarom deze currency?

Het voordeel aan de Litecoin in vergelijking met de welbekende bitcoin is dat de Litcoin veel sneller gaat in de transacties. Als je bedenkt dat de verwerkingstijd voor een block op de blockchain 10 minuten bedraagt voor de Bitcoin en maar 2,5 minuten voor de Litecoin kun je wel zeggen dat de Litecoin zijn naam eer aan doet. Het is daadwerkelijk het lichtere neefje van de Bitcoin. Nog een reden waarom Litecoin kopen een goed idee is. Wie wil dat nou niet, een snelle ontwikkeling van de currency? Het enige dat je hoeft te doen is een Litecoinwallet aanmaken via Bitvavo, je maakt je gewenste bedrag over om om te kunnen zetten in Litecoin en je kunt er direct mee aan de slag.Ideaal!