Kies de locker die bij je past

locker 2

Beheer je een publieke ruimte waar mensen vaak eenmalig enkele uren verblijven en lockers van toegevoegde waarde zijn? Dan is het zaak om te gaan voor een systeem van lockers dat hier goed bij past, zoals de locker met cijferslot. Door middel van het kiezen van een code om de locker te openen na sluiting is het beheer van sleutels of pasjes niet meer nodig en dat scheelt tijd en geld. Er kan niets kwijtraken of kapot gaan, het is namelijk aan de gebruiker zelf om de cijfers te kiezen die samen het cijferslot vormen en dat scheelt!

Toppunt van gemak

Ben je echt op zoek naar het toppunt van gemak dan zijn de smart lockers juist de ideale  lockers. Daarbij te vermelden dat deze met name goed te gebruiken zijn in ruimten met dezelfde terugkerende gebruikers. Een smart locker kun je volledig naar eigen inzicht programmeren, denk daarbij eens aan de maximale tijd van het gebruik van de locker, het toestaan per medewerker welke locker op welke afdeling voor hem of haar geschikt is etc. Alle vrijheid dus om de lockers naar eigen wens te programmeren en daarmee de ideale wijze van beheer. Eigenlijk hoef je er na eenmaal te programmeren niet meer naar om te kijken.

De ontwikkeling is doorgegaan

Zo zie je maar, waar we de lockers allemaal nog kennen van onze middelbare schooltijd komen deze nu ook steeds meer terug in het bedrijfsbeeld. Het flexwerken heeft dit zeker in een stroomversnelling gebracht, het hebben van een eigen werkplek is niet meer vanzelfsprekend, flexibiliteit resulteert in roulatie van werkplekken en behoefte aan flexibele opbergruimte. Voor dat doel is gebruik van lockers zeer geschikt en daarmee ook steeds meer in opkomst binnen verschillende sectoren maar ook in verschillende grootten en kleuren, ideaal passend binnen ieder interieur. De afweging zeker waard dus.