Wat zijn entresolvloeren?

Een entresolvloer is een vloer die je vaak wel herkent als een etagevloer of tussenvloer. Het is van licht materiaal gemaakt en het is een demontabele constructie. Dit wil zeggen dat het gemakkelijk verwijderd kan worden, mocht het nodig zijn. Het doel van deze vloer is om de netto werkruimte van een pand te vergroten. Je kan deze ruimte zelf indelen en het wordt vaak gebruikt als extra opslagruimte. Wel is het niet mogelijk om hierop te komen met behulp van verschillende hulpmiddelen zoals een palletwagen. Wat wel vaak gebruikt wordt om op een entresolvloer te komen, is een trap.

Waar kan een entresolvloer voor dienen?

Zoals al eerder gezegd, dient een entresolvloer voor wat extra opslagruimte. Mocht je geen extra opslagruimte nodig hebben, zou je deze vloer ook altijd kunnen gebruiken om aan een machine te werken. Dit komt doordat het soms bijna onmogelijk is om vanaf de grond aan een grote machine te werken. Hiermee wordt het monteren van onderdelen bedoeld, het repareren van de machine of juist toch liever het demonteren als er iets niet helemaal goed zit. Het ligt voornamelijk aan waar je jouw magazijn voor gebruikt. Bij 123 Magazijninrichting vind je nog wat meer informatie over hoe je een entresolvloer kan gebruiken.

Hoeveel kost zoiets?

Er is eigenlijk geen vaste prijs voor een entresolvloer. Het gaat namelijk om het aantal vierkante meters dat je nodig hebt om een entresolvloer te plaatsen. Je kan er ook nog voor kiezen om voor een nieuwe vloer te gaan, of liever een tweedehandse vloer te pakken. Bij 123 Magazijninrichting heb je telkens een nieuw assortiment wat betreft tweedehandse vloeren, dus mocht er op dat moment niks tussen zitten dan kan je altijd na een tijdje opnieuw een kijkje nemen. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte van de vloer. Een hogere vloer laten plaatsen is uiteraard duurder dan een vloer plaatsen die wat lager is.