Gereedschapswagen

Een gereedschapswagen kun je veelzijdig inzetten voor professioneel gereedschap. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De maat hangt af van hoe je het wilt gebruiken. Je kunt kiezen uit een model met vijf lades tot en met een ruime wagen met tien lades. Doordat de meeste gereedschapswagens mobiel zijn, zijn alle gereedschappen en gebruiksvoorwerpen beschikbaar waar ze nodig zijn. Je kunt ook kiezen om een gereedschapswagen te laten uitrusten met indelingsmateriaal. Hierdoor heeft alles een eigen plek. Dankzij de kunststof stootlijsten worden gevoelige oppervlakken en werkstukken beschermd tegen beschadigingen en tegen botsingen.

Varianten

  • 1.De HOLEX gereedschapswagen
  • Dit is een onverwoestbare gereedschapswagen die stabiel, robuust en voordelig is. Het heeft uittrekbare vakken of indeelbare lades.
  • 2.De Gridline Toolcar
  • Dit is een veelzijdige gereedschapswagen die zich verandert naar jouw wensen.
  • 3.De GARANT Gridline rolwerkbank
  • Deze gereedschapswagen is ergonomisch en er is voldoende ruimte voor comfortabel te kunnen werken.
  • 4.De GARANT gereedschapswagen

Deze slanke gereedschapswagen is geschikt voor het gebruik in kleine ruimtes en smalle doorgangen. Het is ook geschikt voor nissen.

De uitrusting

Lades

Het laadvermogen van hoogwaardige wagens kunnen tot 40 kg gewicht dragen. De lades hebben een zelfsluitend systeem. Ze zijn ook geruisloos.

Wielen

Een gereedschapswagen met rubberen zwenkwielen met kogellagers geven maximale comfort. De wagen loopt dan soepel, hoe vol het ook is. Om te voorkomen dat je wagen wegrolt zijn er twee zwenkwielen met vastzetter voor de wiel en draaicirkel. Een wagen met grote wielen is beter geschikt voor het verplaatsen over drempels en grote obstakels.

Accessoires

Een gereedschapswagen kun je laten aanpassen naar je behoeften. Je kunt de wagen laten uitrusten met geschikte accesoires. Je kunt voor afsluitbare vakken, info boards of een laptopplateau. Je kunt ook kiezen voor een verlengde achterwand met verlichting.

Materiaal

De ladenfronten en staanders zijn bekleed met stootranden. Hiertoe behoren de Toolcar en de Tooltruck. Hierdoor voorkomen ze schade aan gevoelige oppervlakken en werkstukken door botsing.