Tip voor een Breda taxi

TAXI-BREDANAAR-logo

Reis je regelmatig met een taxi in Breda? Dan ben je voor een Breda taxi bij taxibedrijf Taxi Bredanaar aan het juiste adres voor fixe kortingen naar taxiritten naar en Airport. Bij dit taxibedrijf rijden ze namelijk niet via de meter maar aan de hand van vaste tarieven. 

taxi-Breda

De tarieven voor een rit naar een Airport 

Er wordt bij dit bedrijf niet via de meter gereden waardoor je door de vaste tarieven die het edbr hij voor een Breda taxi naar een Airport fixe kortingen ontvangt. Zo kost een rit naar Schiphol bijvoorbeeld 140 euro voor het vervoeren van 4 personen terwijl dit bij een ander taxibedrijf in Breda al snel 290 euro kost als er via de meter worden wordt.Het bedrijf hanteert deze vaste tarieven mits je 1 uur van te voren een reservering plaatst anders zal er 25 euro bovenop deze vaste tarieven komen. Voor een taxirit naar Eindhoven Airport betaal je bij dit taxibedrijf slecht 90 euro wat bij andere taxibedrijven als snel 140 euro kost. Alle affreus van dit taxibedrijf zijn zeer ervaren en spreken vloeiend Engels en Nederlands en zullen jou op tijd ophalen en afzetten op de gewenste locatie. 

De betaalmethodes bij Taxi Bredanaar

Je kunt in iedere taxi bij Taxi Bredanaar constant, met een creditcard en met de pinpas betalen. Voor een transactie met een pinpas worden er geen transactiekosten gerekend. Als je wilt betalen met een creditcard zal er 3,5% transactiekosten in rekening worden gebracht. Je kunt gemakkelijk telefonisch of via de website een taxi reserveren voor een taxirit naar jouw gewenste locatie.