Hoe verkoop je je auto particulier?

Het is nu mogelijk om snel en eenvoudig je auto te verkopen. We hebben al veel mensen geholpen met het auto verkopen particulier, ben jij de volgende? We hanteren enkele stappen die we volgen om je auto tegen de beste prijs te verkopen.

Een kosteloze waardebepaling

Als je ons het kenteken van je auto mailt, dan kunnen wij je al binnen 24 uur een betrouwbare inschatting van de waarde van je auto geven. Daarna zal een inspecteur je auto keuren en op basis van de staat van het voertuig een exacte prijs geven. De inspecteur werkt onafhankelijk en levert daarnaast een keuringsrapport op. Zo ben je van een betrouwbare en goed beargumenteerde prijs verzekerd. Dit vereenvoudigt je auto verkopen particulier aanzienlijk. Een dergelijk rapport is wel een voorwaarde om je auto via dit kanaal te kunnen verkopen. Het inspectierapport zorgt ervoor dat je auto geheid tegen de maximale prijs wordt verkocht. Verkopers zijn namelijk geneigd om meer te betalen voor een auto met keuringsrapport. Dit weegt dus absoluut op tegen de kosten van 150 euro voor het uit laten voeren van het rapport.

Geen onderhandelingen en professionele advertentie

De verkoopprijs wordt gebaseerd op de staat van de auto, het inspectierapport en op onze kennis van de markt. Dit zorgt ervoor dat de prijs vaststaat en niet onderhandeld kan worden. Daarnaast maken we professionele foto’s van de auto en plaatsen we een uitgebreide advertentie voor je. We maken in overleg een afspraak met daadwerkelijk geïnteresseerde kopers voor je. We staan je ook bij tijdens de administratieve afhandeling in overleg met de koper. Je hoeft dus vrijwel niets te doen om je auto snel en tegen de beste condities te verkopen. Dit maakt auto verkopen particulier de beste manier om tegen de beste condities van je voertuig af te komen.