Fashion hoed

Bekijk de fashion hoed bij Hatland. Op de site zie je zo’n echte fashion hoed zoals de Verdon. Deze hoed is in diverse kleuren te verkrijgen, en de juiste maat bestellen gaat heel eenvoudig. Je meet de omtrek van het hoofd op de plek waar ongeveer de rand van de hoed moet komen, deze omtrek zal ergens tussen de 54 en 63 centimeter zitten, en aan de linkerzijde van de website staat een maattabel. Stel je meet 58 á 59 centimeter, dan heb je maat L. Online een fashion hoed kopen gaat makkelijker dan een ander kledingstuk, retour moeten sturen vanwege de verkeerde maat komt amper voor.

Hatland heeft functionele hoeden

De fashion hoed wordt meestal gedragen als accessoire. Maar een fashion hoed kan zeer functioneel zijn. Bijvoorbeeld de strorieten hoed voor heren Venango en voor dames de Veralinn. Oorspronkelijk zijn dat hoeden die in warme landen gedragen worden door landarbeiders. Zo’n strorieten hoed voorkomt een zonnesteek. Bedenk dat daar de mensen doorwerken tot het echt niet meer gaat, de laatste twee uren voor de siësta staan zij volop in de brandende zon. Het kan dus gebeuren dat je een fashion hoed voor de zomer zoekt als accessoire, maar dat je dan gelijk de perfecte hoed hebt om te dragen tijdens het tuinieren.

Ook petten, mutsen, en tal van andere hoeden

Naast de fashion hoed heeft Hatland veel hoeden die ontwikkeld zijn voor bepaalde situaties zoals een strandhoed van UPF50+, een katoenen hoed die verkoeling geeft tijdens een benauwde dag, en de regenhoed. Hierin kun je filteren op de site. Er zijn ook hoeden voor de winter en hierin is keuze, want Hatland heeft ook mutsen. Daarnaast heeft Hatland een gigantische collectie petten. Het is gelukkig dat de site zo overzichtelijk is met een goede navigatie aan de bovenzijde van de website, en aan de linkerzijde alle denkbare mogelijkheden om te filteren. Bekijk de hoeden, petten, en mutsen op de website van Hatland.