Factoring, dit is waar ik mee werk

Factoring is waar ik al een flinke poos mee werk. Als zzper is het vaak lastig om het debiteurenbeheer goed in de hand te houden. Dit heeft in mijn geval met tijdsdruk te maken. Daarom heb ik dit uitbesteed aan Finqle. Dit bedrijf werkt met een goed systeem. Het werkt als volgt, je dient jouw factuur in bij deze onderneming. Dan betaald dit bedrijf de factuur aan jou. Hierna regelt dit bedrijf de betaling van de factuur aan de klant. 

Factoring

Factoring zorgt ervoor dat ik direct mijn geld heb

Factoring zorgt er dus voor dat ik binnen 24 uur al mijn geld op de rekening heb staan. Hierdoor heb ik totaal geen omkijken meer naar mijn debiteurenbeheer. Het werkt erg prettig en dit scheelt mij erg veel tijd en ook zorg. Want wat nu als ik een post open heb staan en dit niet controleer? 

Kortom, ben jij ook zzper? Neem dan eens een kijkje op de website van Finqle en zie zelf hoe makkelijk het is. Ik weet zeker dat je net zo enthousiast bent als mij. Daarom mocht dit aan te raden adres niet op dit blog ontbreken. Want goede tips zijn immers altijd welkom toch!