Facilitair adviesbureau

lankesterschoonmaakadvies

Bent u per direct op zoek naar dringend schoonmaakadvies, maar u weet niet waar u moet zoeken? Betaald u volgens u veel te veel voor uw huidige schoonmaakploeg en wilt u dit laten meten? Denkt u dat uw schoonmaak uitbesteden vele malen goedkoper gedaan kan worden, maar u weet niet exact hoe u dat dient te berekenen? Leveren uw schoonmakers slechte kwaliteit en u wilt onderzoeken of dit op een betere manier gedaan kan worden? Zoekt u een facilitair adviesbureau, wat u uitgebreid advies kan geven op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden kijkt u dan even hier, want naast advies op het gebied van schoonmaak en vloeronderhoud kunt u bij ons ook terecht voor kwaliteitsmetingen en schoonmaakcontroles.

lankesterschoonmaakadvies

Een complete kwaliteitsmeting dient genomen te worden voordat de schoonmakers aan de slag kunnen met hun werkzaamheden bij een object, zodat duidelijk is welke taak er waar uitgevoerd dient te worden, hoe vaak en op welke wijze, plus wat de totale kosten daarvan zijn. Uiteraard wilt u dan precies weten hoeveel de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse schoonmaak u gaat kosten en wij kunnen dit zeer scherp meten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Lankester Schoonmaakadvies heeft meer dan 16 jaar ervaring met diverse kwaliteitsmeetsystemen en brengt altijd een uitgebreid en objectief advies uit.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan met een facilitair adviseur, zodat we samen kunnen bekijken wat voor u kunnen betekenen.