Een goede interview transcriptie

Mede dankzij interview transcriptie waar te maken hoef jij je geen zorgen meer te maken om iets te vergeten. Hiermee zorg je er als het ware voor dat alle gesproken berichten worden omgezet in tekst. Zo kun jij jouw interview of verkopen eenvoudig voortzetten zonder dat je iets zult vergeten. Perfect voor mij aangezien ik hier ook recent gebruik van heb gemaakt. Voor een paar weken terug begon ik het aan mijzelf te merken dat ik niet meer de jongste ben. Als ondernemer zijnde ben je dagelijks druk in de weer. Zo ga ik geregeld op stap naar de klanten om te kijken of dat wij nog iets kunnen betekenen. Ook toen die tijd dat ik terug kwam van het gesprek op kantoor en ik was het gewoon vergeten!

Begin met jouw interview transcriptie

Ik baalde flink omdat ik een extra verkoop eruit had gehaald. Alleen wist ik niet meer wat er precies was besproken. Aangezien ik er niet op zit te wachten om dit vaker mee te moeten maken ben ik online gaan zoeken naar een oplossing. Al snel kwam ik terecht op de website van Zoomscript! Zij hebben mij ontzettend goed geholpen.