De troeven van Mini en zijn velgen!

Een wagen van het merk Mini Cooper is niet zo mini als de naam doet uitschijnen. Wat betreft de fysieke grootte, zijn de wagentjes inderdaad niet zo enorm groot. Maar qua prestaties kan dit merk zeker de grote jongens volgen! Het bedrijf achter Mini, BMW investeert veel geld op het gebied van design. De wagens worden gecreëerd voor een select doelpubliek. Mini straalt authentieke Britse looks uit, in combinatie met de sportieve stijl van BMW. Daarenboven investeren ze veel geld in comfort, wat betreft het interieur. Ook de rijprestaties worden goed op punt gesteld.

Mini ligt goed op de weg!

Om de rijprestaties te verbeteren werd eerst en vooral ingezet op wegligging. Vandaar werd veel geld gespendeerd aan het ontwikkelen van Mini velgen. Mini velgen zijn kwalitatief sterk en ook makkelijk om te reinigen. Aangezien Mini niet alleen degelijk moet zijn, werd ook heel wat aandacht besteed aan het esthetische uitzicht van de mini velgen. Het bedrijf ontwikkelde een hele reeks, met veel variatie aan vormen. Jouw Mini-dealer kan met jou alle mogelijke configuraties overlopen, zodat jij de beste keuze kan maken! Iedereen heeft een andere smaak, dus veel keuze is altijd leuk! Naast de velgen wordt ook steeds gewerkt met kwalitatieve banden en een goed veerring-systeem. Aangezien mini nog steeds een sportief kantje heeft, kan de veerring voor sommigen wel stevig aanvoelen. Een testritje kan perspectief bieden!

Comfort is een extra troef!

Geef toe dat iedereen liefst comfortabel zit in de auto. Of het nu voor een korte of een lange rit is, zetelverwarming is in de winter zeker geen overbodige luxe! Of parkeerassistentie bijvoorbeeld, vandaag de dag zou dit standaard in alle auto’s aanwezig moeten zijn. Dit is niet enkel heel handig, ook zorgt het voor meer veiligheid op parkeerterreinen. Mini heeft hier allemaal aan gedacht. Je kan kiezen uit een hele reeks opties die jouw leven makkelijker maken!