De soorten dimmers van Busch Jaeger

Busch-Jaeger behoort tot de belangrijkste en meest kwalitatieve merken binnen schakelmateriaal. Je kan hierbij denken inbouwsokkels, dimmers, inbouw programma’s, bewegingsschakelaars en nog veel meer. Busch-Jaeger staat bekend om de kwalitatieve producten maar ook om de meest innovatieve. Dit bedrijf wilt graag voorop in de strijd lopen en heeft zware concurrentie van Gira, Niko en Jung. Dit zorgt er voor dat ze elkaar goed scherp houden en dus zorgen dat ze wel moeten investeren in de toekomst. We leggen je graag uit welke dimmers er uit de fabriek van Busch Jaeger rolt.

Inbouw draaidimmer

Draaidimmers zijn in Nederland de meest verkochte dimmers. Deze dimmers zijn voorzien van een dimfunctie wat dus wel erg handig is. De verlichting die je wilt bedienen met deze draaidimmer bepaalt ook welke verlichting en de belasting. Deze zaken zijn dus belangrijk om te checken voordat je een nieuwe dimmer gaat aanschaffen. Vervolgens dien je de dimmers af te sluiten met een dimmerknop en afdekraam uit een schakelmateriaal naar wens.

Inbouw tipdimmer

Tipdimmers zijn, zoals de naam al doet vermoeden, heel anders dan de draaidimmers waar je letterlijk je verlichting kan omdraaien om te dimmen. Met een tipdimmer kan je door middel van touch jouw verlichting aan of uit zetten. Door de touch wat langer vast te houden kan je de verlichting ook nog eens dimmen. Dat is dus een prettige verbetering ten opzichte van de aan en uitknop.

Led dimmers

Wanneer je LED verlichting in huis wilt nemen is het verstandig om ook LED dimmers aan te schaffen. De Busch Jaeger LED dimmers sluiten perfect aan binnen jouw verlichtingsmogelijkheden.

Dimmers kopen?

Wil je Busch Jaeger dimmers kopen? Bekijk dan online de mogelijkheden maar kijk ook goed naar jouw wensen. Type verlichting, dimbaar ja of nee en de belasting. Dimmers koop je ook heel makkelijk online.