Dames, heren en kinderen, kies trendy: de In Gold We Trust trui

Streetwear, relax kleding of gewoon gemakkelijk draagbare kleding… noem het hoe je het wilt, iedereen loopt er graag trendy en makkelijk bij. In Gold We Trust is een ode aan de stad Amsterdam, met zijn multiculturele karakter en zijn bruisend leven. Sinds de oprichting is In Gold We Trust uitgegroeid tot een internationaal gekend label. Zowel voor dames, heren als kinderen vind je bij dit merk trendy en hippe kledij. Een In Gold We Trust trui is zo herkenbaar. Het wordt een deel van je look en je uitstraling.

Grote sterren dragen een In Gold We Trust trui

Als jouw idolen een In Gold We Trust trui dragen, dan is het maar logisch dat jij dit ook gaat doen. Sterren zoals Future, Tyga, Ali B, Lil’ Kleine of Chris Brown hebben voor dit gerenommeerde label gekozen. Als jij hen hierin kunt navolgen en dan ook nog eens aan betaalbare prijzen, dan kun je dit toch niet aan jou laten voorbijgaan? Je weet nu al wat je voor je verjaardag of voor Nieuwjaar als geschenk zal vragen? Precies: die ene In Gold We Trust trui die jij nu al op het oog hebt.

Een Gold in Trust trui voor elke gelegenheid

Deze truien zien er stoer uit. Je draagt ze op een trendy jeans of onder een leren jack. Maar ook als je naar een feestje gaat hoef je er niet aan te twijfelen om ze met chique schoenen of een geklede broek te dragen. De truien bestaan in heel wat kleuren. Daardoor combineer jij naar eigen inzicht je truien met andere kleding en accessoires. In Gold We Trust brengt immers allerlei kledingstukken: shorts, swimshorts, t-shirts, jassen of overhemden. En wat denk je van een In Gold We Trust cap of badslippers? Laat het nu al overbekende logo gerust op je borst of schouder pronken. In Gold We Trust is nu al trendy en het wordt alleen maar beter!