Absorptie materiaal gebruiken tijdens werk?

DENIOS

Absorptie materiaal wordt voornamelijk gebruikt wanneer je werkt met gevaarlijke stoffen. Mocht het namelijk zo zijn dat jij per ongeluk iets laat vallen. Dan kun je middels deze producten het eenvoudig opruimen. Zelf is het mij ook een keer overkomen dat ik een reageerbuisje uit mijn handen liet vallen. Met normaal papier kon het pertinent niet worden opgeruimd. Hier moest speciaal papier aan te pas komen om het goedje weg te ruimen. Mijn werkgever had mij voor een paar dagen terug de opdracht gegeven om op het internet te gaan zoeken naar vervanging. Het magazijn bij ons begon aardig leeg te raken en dat wilde hij zo snel mogelijk aangevuld hebben.

absorptieGoede absorptie materiaal werkt in het voordeel

Zodoende heb ik ervoor gekozen om mijn zoektocht op het internet voort te zetten. Wat dat betreft kun je echt alles op het internet vinden. Althans, daar ging ik wel vanuit! Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik terecht gekomen op de website van Denios. Dit bedrijf heeft echt alles in het assortiment om de veiligheid op de werkvloer te garanderen. Met deze website ben ik vervolgens naar mijn werkgever gestapt. Gelukkig reageerde hij hier erg enthousiast op en kreeg ik de goedkeuring om de bestelling te gaan plaatsen.