Yoga training volgen is een goed idee

Transcedente meditatie

Een Yoga training volgen? Hoe ontspan jij? Ga je naar een wellnessoord toe of zoek je een andere manier om tot rust te komen? Niet veel mensen hebben het in de gaten dat een fulltime baan aardig stressvol kan zijn. Ik raad je dan ook aan om wat vaker naar jezelf te kijken. Met name op het gebied van ontspannen. Je lichaam én geest dienen eens in de zoveel tijd volledig tot rust te kunnen komen. Iets waar ik toen die tijd onwijs veel moeite mee had. Op gegeven moment had ik ook geen of weinig nachtrust meer en daar baalde ik aardig van.

Yoga training volgen

Een Yoga training volgen

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om dit weer terug te krijgen. Al vrij snel werd het voor mij duidelijk dat ik niet naar mijn eigen lichaam luister. Dan pas word je er bewust van dat ook je geest moet kunnen ontspannen. Zo ben ik terecht gekomen op de website van nl.tm.org. Op deze website heb ik mijzelf ingeschreven voor een sessie en dat voelde onwijs goed. Ook de sessie zelf was perfect en vanaf dat moment heb ik het pas geleerd hoe dat ik kan ontspannen.