Tuin laten onderhouden in Almere

tuin laten onderhouden Almere

Ook de tuin laten onderhouden in Almere is mogelijk. Hiervoor kan je contact opnemen met het hoveniersbedrijf GreenOlive. Door het invullen van het formulier wat je op deze site kan vinden kan je jouw gegevens achter laten, er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Omdat wij een jaar geleden onze tuin helemaal opnieuw hebben aangelegd, waren wij al bekend met dit bedrijf. Echter hadden wij toen afgesproken dat zij onze tuin in onderhoud zouden houden. Wij hadden afgesproken dat zij om de drie maanden langs kwamen om het onkruid te wieden en andere voorkomende werkzaamheden te verrichten.

tuin laten onderhouden Almere

De tuin laten onderhouden in Almere door GreenOlive

Greenolive heeft een zeer groot diensten pakket en die bestaat niet alleen uit het onderhouden van de tuin. Zo is het mogelijk om dit bedrijf in te schakelen voor het aanleggen van een tuin of een dakterras. Niet alleen particulieren kunnen van deze diensten gebruik maken, ook bedrijven zijn hier welkom. Hiervoor kan het hoveniersbedrijf zorgen voor een perfecte uitstraling van een gazon of een plantenperk rondom een bedrijf.

Inmiddels ziet onze tuin er weer prachtig uit en kan weer een paar maanden mee. Dit hoveniersbedrijf kunnen wij aan iedereen aanraden, wanneer je van plan bent om een tuin aan te leggen of te onderhouden.