Telefoon repareren in Delft? Ga dan naar Telgefixt

Logo-Telgefixt

Ik had mijn telefoon een aantal dagen geleden laten vallen waardoor de camera en de microfoon het niet meer deden. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar telefoon repareren Delft om en gode telefoons zaak bij mij in de buurt te vinden die mijn telefoon zou kunnen maken.

Na een tijdje te hebben gezocht terecht gekomen op de website van Telgefixt 

Toen ik op het internet op zoek ging naar telefoon repareren Delft kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende telefoons zaken bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Telgefixt mij absoluut het meeste aan. De website van het bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat veel aantrekkelijke informatie. Het bedrijf gebruikt onder andere alleen maar originele onderdelen voor de reparaties die zij uitvoeren. Op deze onderdelen ontvang je vervolgens ook garantie. Ook zijn er erg veel positieve klantbeoordelingen op de website te vinden. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de telefoons zaak te brengen. 

Super tevreden voor de vriendelijke service 

In de winkel werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen. Ik kon meekijken terwijl mijn telefoon werd gemaakt. Het bedrijf hanteerde ook een zeer voordelige prijs voor de reparatie van mijn telefoon. Daarom ben ik net als de voorgaande klanten erg tevreden over Telgefixt.