Tandarts Turkije voor een lange tijd

Tandarts Turkije

Tip; Tandarts Turkije. Al een geruime tijd zit ik bij de tandarts in Târgu Mures. De reden dat ik daar zit is omdat ik de prijzen in Nederland veel te duur vind. Aangezien ik hier de prijzen te hoog vind ben ik het elders gaan zoeken. Hierdoor kwam ik terecht op de website van Health Travellers. De website ziet er erg mooi uit en het heeft goede recensies. Meerdere mensen gaan hiervoor naar Turkije, zelf had ik dit niet verwacht.

Tandarts Turkije waar ik al een lange tijd zit

Met het vliegtuig vlieg ik naar Turkije en vanaf daar word ik met een taxi afgezet bij de tandarts. Daar zijn ze erg netjes en zij zijn heel vriendelijk. Het is er erg druk, maar je bent snel aan de beurt. Meerdere assistenten vertellen wat zij gaan doen voor dat ze beginnen. Iedere behandeling word genoteerd in jou dossier. Op de manier van werken daar ben ik erg tevreden over! Als ik klaar ben laten ze me vriendelijk uit. Daar wacht de taxi op me en brengt me naar het hotel in Târgu Mures. Vervolgens verblijf ik voor één nacht in het hotel in Târgu Mures. Dat is een zeer goed hotel met een mooi uitzicht. Neem anders zelf een kijkje op de website!

Tandarts Turkije