Rozen bestellen als cadeau

Zwarte rozen

Wil jij rozen bestellen voor iemand als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, slagingsfeest of gewoon een goede prestatie? Dan is een bos rozen het perfecte geschenk. Een bos rozen is namelijk voor heel veel gelegenheden geschikt. Natuurlijk voor een verjaardag, maar hoe leuk is het om een rozen te bestellen voor een trouwdag, zodat jij jouw partner kan verrassen met een prachtig cadeau. Ook kun jij voor een (zakelijk) jubileum een mooie bos rozen bestellen. Zo kun jij jouw medewerkers in het zonnetje zetten en bedanken voor hun diensten voor jouw bedrijf.

De betekenis van rozen bestellen

Als jij rozen gaat bestellen, is het belangrijk dat jij de betekenis van deze rozen ook duidelijk hebt. Zo geef je niet het verkeerde signaal naar de ontvanger. Rode rozen staan natuurlijk voor de onvoorwaardelijke liefde die jij voor iemand hebt. Als jij iemand wilt bedanken zijn roze rozen perfect. Deze rozen staan namelijk voor dankbaarheid. Perfect dus voor wanneer iemand bijvoorbeeld op jouw huis heeft gepast tijdens jouw vakantie of een bedankje voor de hulp tijdens de verhuizing.

Rozen bestellen en verzorgen

Als jij rozen gaat bestellen, wil jij natuurlijk ook zo lang mogelijk van die rozen kunnen genieten. Volg hiervoor de tips die hieronder staan op, voor het beste resultaat! Haal de rozen snel uit de doos en snijd de stelen schuin af. Maak vervolgens een vaas van de juiste grootte goed schoon en voeg hier vers water in. Doe hierna rozenvoeding in het verse water. Deze voeding zorgt ervoor dat de rozen minder snel verwelken. Verwijder ook de bladeren die eventueel in het water hangen. Zo minimaliseer je het aantal bacteriën in het water. Vul het water regelmatig bij en ververs het water plus de rozenvoeding na een week. Zo verzorg jij optimaal jouw bestelde rozen.