Rieker herenschoen in verschillende modellen te koop

Rieker herenschoen

Rieker herenschoen is te verkrijgen tot maat 46. Aangezien mijn man op een grote voet leeft, is dit echt geniaal voor hem. Wij kunnen het helaas niet meer op twee handen natellen, hoe vaak wij voor niets naar de winkel zijn gegaan. Vaak zagen wij hier mooie schoenen staan, maar merendeel ging maar tot maat 45. Een enkele schoen was in maat 46 te verkrijgen, maar dat waren over het algemeen vreselijke modellen. 

Omdat wij inmiddels ook de website van Shoetime hadden gevonden, hoefden wij de deur niet meer uit. Hier kon mijn man meteen zien of een bepaald model ook in zijn maat te verkrijgen was.  Rieker herenschoen

Rieker herenschoen in maat 46, online gekocht

Vaak was het bezoek aan de website van Shoetime een  paar keer per week. Gemiddeld een uur per keer. Kan haast ook niet anders, want je valt hier van de ene, in de andere verbazing. Het ene model is nog mooier en leuker, dan het andere. Voor mijn man was dit nooit zo moeilijk om een keuze te maken,. Hij was alleen maar op zoek naar een Rieker herenschoen en deze had hij vaak al snel gevonden. Ook in zijn maat kon hij hier goed slagen en daar waren wij zeer tevreden over.