Hier haalde ik mijn rijbewijs in Nijmegen

rijbewijs nijmegen

rijbewijs nijmegenEen tijdje geleden heb ik mijn rijbewijs in Nijmegen gehaald en daar ben ik ongelofelijk blij mee. Sinds ik een jaar of 4 ben heb ik namelijk ongelofelijk veel last van faalangst. Daardoor maak ik vaak veel meer fouten dan nodig en dat zorgt dan weer voor nog meer zenuwen. Hierdoor heb ik het lessen ook redelijk lang uitgesteld, want ik was bang dat ik het hierbij ook zou hebben. Vaak weten mensen niet goed hoe zij hiermee om moeten gaan en dat maakt het lastig. Om die reden ben ik gaan zoeken naar een instructeur die hier ervaring mee had en mij extra goed kon ondersteunen.

Gehaald!

Tijdens deze zoektocht naar een plek om mijn rijbewijs in Nijmegen te halen, kwam ik al redelijk snel uit bij Wesseldijk. Hierover las ik hele goede verhalen en dat gaf mij vertrouwen in hun kunnen. Dit was niet voor niets, want mijn examen heb ik uiteindelijk met vlag en wimpel gehaald. Ik vond het wel spannend, maar was ook op mijn gemak gesteld. Dat heeft bijgedragen aan het behalen hiervan en daarvoor ben ik iedereen die bij dit bedrijf werkt heel erg dankbaar. Ik kan hen dan ook aan iedereen aanraden die hier ook naar op zoek is!