Genieten van de zwembadoverkappingen

zwembadoverkappingen

Zwembadoverkappingen hebben vele voordelen ten opzichte van een een zwembad zonder overkapping. Je kan het hele jaar door zwemmen en genieten van je buitenzwembad ook wanneer het slecht weer is. 

Voordelen van zwembadoverkappingen

zwembadoverkappingen

Wanneer je een overkapping laat plaatsen heb je hier veel voordelen van. Je kan niet alleen lekker warm zwemmen zonder dat je het koud hebt. Het zwembad wordt ook minder snel vies, omdat er geen bladeren of andere troep in het zwembad kunnen waaien je hoeft het zwembad dus minder vaak schoon te maken. De verwarmingskosten dalen, doordat het speciaal is ontworpen, zodat die goed warmte vast kan houden.

Hele jaar door buiten zwemmen

Door de zwembadoverkapping kan je het hele jaar genieten van jouw zwembad. Je kan zelf kiezen of je de overkapping op het zwembad laat zitten als het slecht weer is, maar je kan de overkapping ook weer van het zwembad afschuiven als het goed weer is. De goed geïsoleerde overkapping kan warmte opnemen door de zon en houdt de warmte  vast. Je kan dus zelf bepalen of u binnen of buiten zwemt door simpelweg de overkapping op of af te schuiven.