Een quooker flex kopen?

Keukenspeciaal

Wanneer jij een eigen huis of appartement hebt is dit natuurlijk hartstikke mooi, je mag hier dan ook trots op zijn. Wanneer dit het geval is kunnen we er natuurlijk ook van uit gaan dat jij een mooie keuken hebt. Toch ontbreekt er nog iets, toch? Waarschijnlijk heb je er al vaak over nagedacht om een quooker te nemen, nu wil je natuurlijk niet zomaar een quooker. Jij bent uiteraard op zoek naar de quooker flex! Wat maakt dan het verschil? In principe is alles hetzelfde, behalve het uiteinde van de kraan. Bij de flex kan je namelijk het uiteinde van de kraan naar buiten trekken, het voordeel hiervan is is dat de kraan dan meer bereik heeft. Zo hoef je bijvoorbeeld niet te kloten met het vasthouden van een pan wanneer je deze wilt vullen met heet water. Je zet in dit geval namelijk gewoon de pan op het aanrecht en vult deze gemakkelijk met het uittrekbare uiteinde van de kraan. 

quooker flex


Dit is dan ook wat de quooker flex voor sommige mensen aantrekkelijker maakt dan een normale quooker. Je moet echter voor jezelf gaan kijken wat voor jou de eisen van je nieuwe kraan moeten zijn. 

Waar je rekening mee moet houden

Net als alle andere quooker kranen is de quooker flex zeker niet goedkoop. Houdt er dan ook rekening mee dat je aardig wat geld neer moet leggen voor deze fantastische kraan. Wanneer je dan toch de keuze maakt om deze kraan aan te schaffen zal je hier zeker geen spijt van krijgen.