Een leuk museum om de wekelijkse sleur te doorbreken

LOGO-Museum-Lalique

Het Lalique museum is een heel leuk en interessant museum in Doesburg. In het museum kunt u het werk van René Lalique bekijken. Het leuke aan zijn kunstwerken is dat hij met een loep werkte. Hij heeft allemaal hele kleine details en geheime boodschappen toegevoegd aan zijn werk. Deze geheime boodschappen zijn met het blote oog amper te zien, daarom krijgt u bij binnenkomst een loep mee, zodat u zelf de geheimen kunt ondervinden. In het Lalique museum hebben ze verschillende arrangementen. U kunt kiezen voor een prosecco arrangement. Bij dit arrangement krijgt u een lezing van de conservator met natuurlijk een prosecco. Ook hebt u het luxe lunch arrangement. Het luxe lunch arrangement houdt in dat u een lezing krijgt met prosecco en daarnaast krijgt u volledig verzorgde lunch in de bloementuin met alleen natuurlijke producten.

museum-arrangement

Een leuk dagje in het museum

Een tijdje geleden ben ik een dagje met mijn vrouw naar het Lalique museum geweest. Ik ben zeer tevreden over het museum. Het zag er van buiten en binnen heel leuk uit. de tentoonstelling was goed verzorgd. Wij hebben ook in het museum geluncht. Het eten was heerlijk en goed bereid. Ik zou het Lalique museum zeker aanraden aan iedereen die een leuk dagje wilt beleven met kunst en een lekkere lunch.

Meer weten over het Lalique museum

U kunt alle informatie vinden op de website van het Lalique museum. Heeft u nog vragen kunt u die telefonisch stellen aan één van de werknemers.