Een grote opslag huren in Alkmaar

opslag huren Alkmaar

Omdat wij midden in een verbouwing zitten, zijn wij een grote opslag gaan huren in Alkmaar. Voordeel is dat hier onze spullen veilig en droog staan en hierdoor wij er geen omkijken meer naar hebben. Een andere optie was in onze tuin opslaan, maar daar stonden zij alleen maar in de weg. En met de voorspelde weerberichten leek mij dat geen optie. Voor een klein bedrag hebben wij nu een mooie, grote unit kunnen huren bij StorageTwo.nl. Na deze verbouwing kunnen wij op onze gemak alles weer eruit halen en eventueel de huur opzeggen. opslag huren Alkmaar

Puur gemak

Omdat de verbouwing iets langer op zich liet wachten moesten wij het termijn verlengen van de unit. Gelukkig is dat geen enkel probleem. Doordat wij de opslag zijn gaan huren in Alkmaar, hadden wij alle tijd voor de verbouwing. Als wij alles in de tuin hadden gezet, was de drang om alles snel af te handelen veel groter. Want regen en kou, is alles behalve bevorderlijk voor onze meubels. Deze staan nu lekker veilig en droog opgeslagen.

Ga jij ook verbouwen, of heb je gewoon wat meer ruimte nodig, kijk dan eens op de website van StorageTwo.nl voor de mogelijkheden. Wij zijn hier in ieder geval zeer tevreden over.