Dakdekkersbedrijf Ede

Wat doet Dakdekkersbedrijf Ede?

Dakdekkersbedrijf Ede is echt een all-round dakdekkersbedrijf. Er worden verschillende diensten aangeboden en alles wordt vakkundig en professioneel uitgevoerd. Er werken vakmannen die zeer gedreven zijn. Alle werkzaamheden worden overlegd en opgesteld in samenspraak met de klant, er worden prijsafspraken gemaakt en er wordt goed gekeken naar alle mogelijkheden die er zijn.

Welke diensten zijn er.

– Reparatie: Bij beschadiging van het dak door regen of storm wordt het dak gerepareerd. Als het nodig is, wordt er een noodreparatie gedaan en op een later tijdstip wordt het dak opnieuw gerepareerd.
– Onderhoud: Aan de hand van een inspectie aan het dak wordt er gekeken of er werkzaamheden nodig zijn om de kans op schade en lekkages te minimaliseren. Door dit in een vroeg stadia te behandelen, verleng je de levensduur van het dak. Als er gekozen wordt voor een meerjarig onderhoudsplan wordt er vastgelegd wanneer er herstel en onderhoud reparaties gedaan worden.
– Renovatie: Soms is renovatie voldoende en hoeft een dak niet geheel vervangen te worden.
– Nieuwbouw: Om kosten te besparen in bouw, stook en in onderhoud wordt er in overleg een plan opgesteld met de andere partijen van de bouw.