Clarks damesschoenen zitten geweldig goed!

Clarks damesschoenen
Ik weet uit het verleden dat Clarks damesschoenen gewoon super kwaliteit zijn! Daarom heb ik voor deze herfst online meteen twee paar tegelijk gekocht. De ene is in zwart lak leer en staat heel erg chique. De andere is in trendy groen en die doe ik vooral aan om te gaan wandelen. Beide hebben een totaal andere uitstraling, maar ze zitten gewoon zoals gegoten. Ze passen zich onmiddellijk aan aan je voeten.
Clarks damesschoenen

Super boots

Ik had dit wel verwacht, maar toch merk ik opnieuw hoe comfortabel deze boots zitten. Ze omsluiten de enkel goed, de zool is heel soepel en er is voldoende ruimte om makkelijk in en uit te stappen. ’s Avonds na het werk hou ik ze gewoon aan, terwijl ik ander schoeisel onmiddellijk uit wil hebben. Deze voelen even goed aan als slofjes. Je voelt bijna niet dat je ze draagt. Ik ben nogmaals gaan kijken op de website. Er zijn heel wat leuke en frisse kleuren in deze damesschoenen. Het is zeer verleidelijk om nog een paar te kopen!

 Naar boven