TECE inbouwreservoir, ben jij hier naar op zoek?

TECE inbouwreservoir

Ben jij op zoek naar een TECE inbouwreservoir? Dan zou je dit artikel eens door moeten lezen. Hier worden namelijk de voor en nadelen opgesomd. Als laatste wordt er nog gekeken naar een plek waar je een TECE zou kunnen aanschaffen.

De voordelen van een inbouwreservoir

De voornaamste reden dat veel mensen bij nieuwbouw of een gehele toiletrenovatie kiezen voor een hangtoilet met een TECE inbouwreservoir heeft te maken met hygiëne. Doordat het toilet van de grond af is, wordt het vele malen eenvoudiger gemaakt om de grond rondom het toilet schoon te maken. Daarnaast heeft het toilet zelf vrijwel altijd een ronde afwerking, waardoor het toilet eenvoudiger te reinigen is. Dit is omdat er minder hoeken in het spel zijn waar je moeilijk kracht kunt zetten met schoonmaakmateriaal. Een hangend toilet is ook compacter doordat de stortbak ingebouwd zit in een wandframe.

Er zijn ook nadelen

Het meest voor de hand liggende nadeel van een hangend toilet is dat een hangend toilet over het algemeen duurder is dan een staand toilet. Het tweede nadeel is dat het TECE inbouwreservoir in de muur moet worden geplaatst. Je moet het natuurlijk wel kunnen!

Toch benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Toiletmarkt.nl heeft verschillende hangende toiletten met inbouwreservoirs, maar ook staande toiletten!

Meer verhalen